Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Xboy: Η ιδέα του φορητού Xbox που δεν υλοποιήθηκε ποτέ

*
Σύμφωνα με τον Robbie Bach, πρώην επικεφαλής του Xbox, υπήρχαν κατά καιρούς ιδέες για την ανάπτυξη μιας φορητής κονσόλας, όμως απορρίφθηκαν όλες. Σύμφωνα με τον ιδιο, υπήρχαν τρεις διαφορετικές προτάσεις στα εννέα χρόνια θητείας του για μια κονσόλα με το όνομα Xboy, όμως καμία δεν προχώρησε μιας και ο ίδιος δεν πίστευε πως η εταιρεία έχει το υπόβαθρο για να υποστηρίξη ένα τόσο φιλόδοξο project.

"Κατά τη διάρκεια της θητείας μου στο Xbox, υπήρξαν τουλάχισο τρεις ομάδες που παρουσίασαν ιδέες για φορητό Xbox. Για κάποιο λόγο όλα είχαν το όνομα Xboy. Θα υπήρχε πρόβλημα με το εμπορικό σήμα. Είμαι βέβαιος. Και τις τρεις φορές αποφασίσαμε να μην προχωρήσουμε", δήλωσε ο Bach σε πρόσφατη συνέντευξή του στα New York Game Awards.


Η λογική λέει ότι αφού δεν συνέβη τότε, δεν πρόκειται ούτε τώρα, τη στιγμή κιόλας που η Microsoft προωθεί το mobile gaming, μέσω του Game Pass και του xCloud, σε συσκευές Android.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*