Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

UK Charts: Η Amazon Prime Day οδηγεί σε αύξηση πωλήσεων του Nintendo Switch

*
Σε μεγάλο νικητή ανεδείχθη το Nintendo Switch στις πωλήσεις video games σε φυσική μορφή, την περασμένη εβδομάδα στο Ηνωμένο Βασίλειο. Σε αυτή την επιτυχία βοήθησε η πραγματοποίηση της Amazon Prime Day από 13 έως 14 Οκτωβρίου, όπου ο κολοσσός του ηλεκτρονικού εμπορίου προέβη σε εκπτώσεις αποκλειστικά για τα μέλη του Amazon Prime. Πιο συγκεκριμένα 18 αποκλειστικότητες της κονσόλας της Nintendo βρέθηκαν στο top 40, με επικεφαλής το Animal Crossing New Horizons, που σημείωσε αύξηση κατά 44%. Δεν επωφελήθηκε όμως μόνο η Nintendo από το διήμερο εκπτώσεων, αφού το Just Dance 2020 κατέγραψε αύξηση της τάξεως του 233% και σκαρφάλωσε στην 7η ενώ το Jumanji: The Video Game επιστρέφει ξανά στα charts με αύξηση κατά 464%.



Όσο για το FIFA 21, παρέμεινε σταθερά στην πρώτη θέση παρά την πτώση των πωλήσεων κατά 65%. Αξίζει να σημειωθεί πως οι ψηφιακές πωλήσεις του ποδοσφαιρικού τίτλου της EA ήταν πιο σημαντικές από ότι οι πωλήσεις της retail έκδοσης, σύμφωνα με την GSD data. Δείτε τη λίστα με τα 10 κορυφαία σε πωλήσεις video games για την εβδομάδα που προηγήθηκε:

1. FIFA 21
2. Animal Crossing: New Horizons
3. Mario Kart 8: Deluxe
4. Minecraft (Switch)
5. Ring Fit Adventure
6. Super Mario 3D All-Stars
7. Just Dance 2020
8. Star Wars: Squadrons
9. Crash Bandicoot 4: It's About Time
10. Grand Theft Auto V 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*