Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To The Bunker ανακοινώθηκε για το PlayStation 4

Το The Bunker είναι ένα live action psychological horror game όπως το χαρακτηρίζει η wales interactive games. Θυμίζοντας τα παραδοσιακά adventure με το κλασικό point-and-click σύστημα εξερεύνησης και τα puzzles, ο τρόπος απεικόνισης του τίτλου καθώς και η αλληλεπίδραση του παίχτη, που είναι σαν να παίρνει μέρος σε ταινία ίσως κάνουν το The Bunker να ξεχωρίσει. Έχοντας το ρόλο του John, που γεννήθηκε σ ένα κυβερνητικό καταφύγιο, την ημέρα εκτόξευσης της πυρηνικής βόμβας, θα προσπαθούμε να μάθουμε όσο τον δυνατόν περισσότερα στοιχεία για το παρελθόν του.



To The Bunker θα κυκλοφορήσει για το PlayStation 4 στα τέλη Σεπτέμβρη και θα υπάρχει 20% έκπτωση σε όσους συνδρομητές PS Plus το προ-παραγγείλουν. Μέχρι τότε μπορείτε να δείτε περί τίνος πρόκειται στο παρακάτω trailer.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*