Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Infinity Blade στο Xbox One

Το Infinity Blade έρχεται στο Xbox One για τους κατόχους του συστήματος στην Κίνα, όπως αποδεικνύουν διάφορα teasers που έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους. Η απόφαση για μια τέτοια μεταφορά οφείλεται σαφώς στην Tencent, μια κινεζική εταιρεία που κατέχει το 40% της Epic Games και έχει δημιουργήσει ήδη σχετικό κλίμα μέσω του επίσημου site της, αν και μέχρι στιγμής δεν έχει χρησιμοποιήσει επίσημα την ονομασία Infinity Blade.



Οι εικόνες δείχνουν παίκτες να αλληλεπιδρούν με την τηλεόρασή τους χρησιμοποιώντας όπλα και ασπίδες και από τις πρώτες πληροφορίες φαίνεται πως το εν λόγω game θα χρησιμοποιεί τον αισθητήρα Kinect. Σημειώνεται πως το Infinity Blade ξεκίνησε ως ιδέα με τη λογική του Kinect game, πριν τελικά παρθεί η απόφαση για μεταφορά του στις οθόνες αφής των iOS συσκευών. H ημερομηνία που αναφέρεται στο τελευταίο slide είναι η 28η Νοεμβρίου.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Thomas_Th
    • Ας παραμείνει iOS game, γιατί αλίμονο και εάν θεωρηθεί το Infinity Blade full game (είτε είναι full priced, είτε όχι).
      Εάν επιφέρει κέρδη και βοηθήσει στην ανόρθωση κεφαλιού του One, τότε βεβαίως και να το κάνει.
      Διαφορετικά.. Δεν ασχολείται με νέα exclusives;

      Αυτό χρειάζεται το One: Exclusives, πρωτότυπες, εξαιρετικές, ποιοτικές, επαναστατικές αποκλειστικότητες. Έχει που έχει τη στήριξη όλων, εάν έχει και αυτές τις αποκλειστικότητες τότε το μέλλον της θα είναι λαμπρό. Διαφορετικά ας μείνει η Sony να παίζει μόνη της εκμεταλλευόμενη -πολύ εύστοχα- τα τεράστια λάθη της Microsoft.

*