Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Donkey Kong franchise στις top προτεραιότητες της Nintendo, φήμες και για animated παραγωγή

*
Σύμφωνα με πληροφορίες από insiders, όπως ο Zippo, και ιστοσελίδες όπως το Nintendo Life, η Nintendo ετοιμάζεται να εστιάσει αρκετά στο franchise Donkey Kong στο άμεσο μέλλον. Ο Zippo σημείωσε πως σύμφωνα με τις πληροφορίες του, υπάρχει ένα νέο videogame που είναι στη φάση της ανάπτυξης και μάλιστα θα τύχη ώθησης ανάλογης αυτής του Mario, μαζί με μια animated παραγωγή που δεν επιβεβαιώνει κανείς αν θα είναι σειρά ή ταινία. Το πιο ενδιαφέρον μέσα σε όλα αυτά είναι πως και τα Universal Studios επεκτείνουν το Super Nintendo World theme park με ένα Donkey Kong themed κόσμο και μάλιστα αρκετοί έχουν εντοπίσει το σημείο μέσα στο πάρκο, αφού υπάρχει μια συγκεκριμένη κλειδωμένη πόρτα με σημάνσεις που θυμίζουν το παιχνίδι. Μένει να δούμε τώρα πότε θα μάθουμε περισσότερα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*