Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Brawl Stars γίνεται το τέταρτο παιχνίδι της Supercell με κέρδη του ξεπερνάνε το $1δισ

*
Τα κέρδη του Brawl Stars ξεπέρασαν το 1 δισεκατομμύριο δολάρια, σύμφωνα με το Sensor Tower και γίνεται το τέταρτο παιχνίδι της φινλαδικής Supercell που ξεπερνάει αυτό το ποσό. Τα υπόλοιπα είναι το Clash of Clans, Clash Royale και Hay Day. Αν και το Clash of Clans παραμένει το πρώτο σε κέρδη παιχνίδι της Supercell για το 2020, το οποίο σημάδεψε κέρδος στα 681 εκατομμύρια δολάρια, δεύτερο έρχεται το Brawl Stars, με συνολικό κέρδος στα 526 εκατομμύρια δολάρια.

Ένα μεγάλο ποσόστο τους κέρδους προέρχεται από τη Κίνα, καθώς ο Ιούνιος, όταν κυκλοφόρησε το παιχνίδι στη χώρα, ήταν ο πιο κερδοφόρος μήνας για το παιχνίδι, αφού η εταιρία εισέπραξε 89,4 εκατομμύρια δολάρια - 90% πάνω σε σχέση με τον Μάιο. Η Κίνα έχει ξοδέψει πάνω από 100 εκατομμύρια δολάρια στο παιχνίδι - ισοδυναμεί με το 10% των συνολικών.


Ακόμη, έγινε η τρίτη πιο κερδοφόρα χώρα για το παιχνίδι. Στη πρώτη θέση βρίσκεται η ΗΠΑ με 143.5 εκατομμύρια δολάρια ξοδεμένα στο παιχνίδι και στη δεύτερη η Νότια Κορεά με 138,5 εκατομμύρια δολάρια. Τέλος, το Brawl Stars έχει ξεπεράσει τις 265 εκατομμύρια λήψεις παγκοσμίως.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*