Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Animal Crossing: New Horizons παραμένει πρώτο στα UK Charts

*
Η κατάσταση με τις πωλήσεις videogames στη Μεγάλη Βρετανία δεν δείχνει να αλλάζει ιδιαίτερα, καθώς το Animal Crossing: New Horizons παραμένει στην πρώτη θέση των UK Charts. Η επιτυχία αυτή είναι σημαντική, υπολογίζοντας ταυτόχρονα την πτώση των πωλήσεων κατά 34% σε σχέση με την περασμένη εβδομάδα, αφού κατάφερε να το κρατήσει άνετα πάνω από το GTA V. Οι μηδενικές αλλαγές στα UK Charts εξηγούνται και από το γεγονός πως δεν είχαμε νέες κυκλοφορίες τις τελευταίες μέρες. Το Tom Clancy’s The Division 2 μπήκε ξανά στα Charts στο Νο 20 μετά από μια άνοδο 62% σε επίπεδο πωλήσεων, ενώ το God of War μπήκε στο No 31 μετά από μια άνοδο 32% στις πωλήσεις του. Συνολικά, οι πωλήσεις physical games σημείωσαν πτώση 9% σε σχέση με την περασμένη εβδομάδα. Αναλυτικά το Top 10 για την εβδομάδα που τελείωσε στις 16 Μαϊου έχει ως εξής.

1. Animal Crossing: New Horizons
2. Grand Theft Auto V
3. Call of Duty: Modern Warfare
4. FIFA 20
5. Mario Kart 8: Deluxe
6. Star Wars Jedi: Fallen Order
7. Luigi’s Mansion 3
8. Crash Bandicoot N’Sane Trilogy
9. Red Dead Redemption 2
10. Just Dance 2020 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*