Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Guild 3: Νέες πληροφορίες και trailer

*
Το The Guild 3 είναι ήδη διαθέσιμο στο Steam, μέσω του Early Access, με τις GolemLabs και THQ Nordic να γιορτάζουν το γεγονός δίνοντας στη δημοσιότητα ένα νέο trailer για τον τίτλο. Επιπλέον, η ομάδα ανάπτυξης αποκάλυψε τα σχέδιά της σχετικά με την υποστήριξη του παιχνιδιού με νέο περιεχόμενο. Το πρώτο update θα διατεθεί στις 26 Οκτωβρίου και θα περιλαμβάνει νέα winning conditions, νέα trading objectives, ανανεωμένο UI, καθώς και δύο νέους χάρτες. Το δεύτερο update που θα κυκλοφορήσει στις 23 Νοεμβρίου θα προσθέτει στο παιχνίδι ένα multiplayer mode, στο οποίο θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν έως και 16 παίκτες -ταυτόχρονα- σε ένα χάρτη, βελτιώσεις στην AI και δύο επιπλέον χάρτες. Τέλος, το τρίτο update του τίτλου θα διατεθεί στις 21 Δεκεμβρίου και θα επιτρέπει στους παίκτες να καταστρέψουν ή να αγοράσουν κτίρια, νέα "Sovereign Actions", ακόμα δύο χάρτες και αρκετό νέο υλικό.



Το The Guild 3 μπορείτε να το αποκτήσετε για PC, μέσω του Steam, στην τιμή των 29,99 δολαρίων, ενώ να σημειώσουμε πως αυτή η τιμή θα ισχύει για όσο χρονικό διάστημα ο τίτλος βρίσκεται σε Early Access και πιθανότατα όταν διατεθεί η ολοκληρωμένη του έκδοση να υπάρξουν αλλαγές. Στη συνέχεια ακολουθεί το σχετικό trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*