Το demo δεν απαιτεί την ύπαρξη ενεργής συνδρομής PlayStation Plus και περιλαμβάνει τρεις αποστολές. Επιπλέον περιλαμβάνει τον character creator, που θα σας επιτρέψει να μεταφέρετε τις όποιες δημιουργίες σας στην πλήρη έκδοση. Προσοχή, δεν θα μπορέσετε να μεταφέρετε την πρόοδό σας. Μόνο την χαρακτήρα. Μεταξύ άλλω θα μπορέσετε να δοκιμάσετε το Switchglaive και το Yokai Form.
Το demo θα είναι ενεργό από Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 10:00 πμ, μέχρι και την Δευτέρα 2 Μαρτίου 09:59 πμ. Το Nioh 2 θα κυκλοφορήσει στις 13 Μαρτίου 2020, αποκλειστικά για PlayStation 4.
Τρεις μήνες με το Huawei Watch GT6 Pro: το gadget που άλλαξε τις συνήθειές μου




Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity