Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Project Belfry: Η ομάδα των The Banner Saga ετοιμάζει αποκλειστικό action game για το Xbox

Η ομάδα Stoic Studio, που έχει γράψει ιστορία με τα The Banner Saga, φαίνεται πως ετοιμάζει ένα νέο αποκλειστικό action game με την κωδική ονομασία Project Belfry για το Xbox. H αποκάλυψη έγινε από τον Jef Corden του Windows Central στο πρόσφατο podcast και συνεχίστηκε από τον Jeff Grubb του Giant Bomb. Μάλιστα, φαίνεται πως το παιχνίδι θα θυμίζει οπτικά τα Banner Saga games, αλλά θα ανήκει στην κατηγορία των 2D side-scrolling action games. Μάλιστα, ο Grubb τόνισε πως θα είναι κάτι κοντά στο Dragon’s Crown και θα προσφέρει στους παίκτες τη δυνατότητα να κάνουν craft και upgrade διάφορα αντικείμενα κατά τη διάρκεια της ιστορίας που θα ζήσουν. Η σειρά The Banner Saga ξεκίνησε την πορεία της στην αγορά των videogames το 2014 με το πρώτο παιχνίδι της και ακολούθησαν τα επόμενα το 2016 και το 2018.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*