Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

PS5: Πληροφορίες για το Activities, τη λειτουργία άμεσου loading συγκεκριμένων τμημάτων στα games

*
Η Sony έχει επικοινωνήσει ήδη τη δυνατότητα να κάνει το PS5 load συγκεκριμένα τμήματα ενός game και για πρώτη φορά έχουμε περισσότερες πληροφορίες. Σύμφωνα με ένα άρθρο της ιστοσελίδας GameReactor (το οποίο κατέβηκε άμεσα), η λειτουργία θα ονομάζεται Activities και θα οδηγεί τον παίκτη σε συγκεκριμένο κομμάτι του τίτλου του από το κεντρικό μενού του λειτουργικού. Ειδικά στα του WRC 9, κάποιες συγκεκριμένες πίστες θα μπορούν να φορτώνουν άμεσα, προσπερνώντας την διαδικασία της πλοήγησης στα μενού. Μπορείτε να βρείτε την cached έκδοση του άρθρου του GameReactor κάνοντας click εδώ. Μένει πλέον να δούμε και το πως θα παρουσιάσει η Sony το μενού του PS5 και τη λειτουργία Activities που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*