Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O επικεφαλής του Halo αποχωρεί από την 343 Industries

*
Από το 2009, ο Dan Ayoub εργάζονταν για τη δημιουργία τίτλων της σειράς Halo, ενώ μετά από 8 χρόνια αποχωρεί από τη σειρά και την 343 Industries. Ο Ayoub, έχοντας στο ενεργητικό του τίτλους όπως τα Halo Reach, Halo: Combat Evolved Anniversary, Halo: The Master Chief Collection και το πρόσφατο Halo Wars 2, αποφάσισε να σταματήσει την καριέρα του στο χώρο του gaming και βάζει πλώρη για νέα ανεξερεύνητα εδάφη. Στο μέλλον θα εργάζεται για την ομάδα Mixed Reality της Microsoft, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στο παρελθόν εργάστηκε επίσης σε εταιρείες όπως η EA και η Ubisoft. 



Παρά την αποχώρηση του Ayoub η 343i φαίνεται πως κάτι ετοιμάζει για την E3 2017, αλλά δεν είναι κάτι που σχετίζεται με το Halo 6. Μένει να δούμε πως θα κινηθεί στο μέλλον η εταιρεία μετά τις πρόσφατες απώλειες. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*