Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Bobby Kotick σκεφτόταν την εξαγορά των Kotaku και PC Gamer

*
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal ο Bobby Kotick, CEO της Activision Blizzard προσανατολιζόταν στην αγορά δημοφιλών ιστοσελίδων, με σκοπό να αλλάξει την εικόνα που είχε δημιουργηθεί για την εταιρεία το τελευταίο διάστημα.

"Ο κος Kotick ήθελε να αλλάξει την αντιμετώπιση του κοινού προς την εταιρεία του και τις τελευταίες εβδομάδες είχε προτείνει την πραγματοποίηση κάποιων εξαγορών από πλευράς της Activision Blizzard, μεταξύ των οποίων ιστοσελίδες που ασχολούνται με το gaming, όπως το Kotaku και το PC Gamer", αναφέρει το δημοσίευμα που επικαλείται πηγές που βρίσκονται κοντά στον Kotick. Πάντως εκπρόσωπος της Activision αρνήθηκε τα παραπάνω, με το ρεπορτάζ να υποστηρίζει ότι η G/O Media, μητρική του Kotaku, αρνήθηκε να προβεί σε κάποιο σχόλιο και το PC Gamer δεν μπήκε καν στον κόπο να σχολιάσει.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*