Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Matt Booty: Το Project Scarlett θα έχει νέο first party game μας κάθε 3-4 μήνες

*
Η Microsoft γνωρίζει πως τα first party games ήταν μεγάλο πρόβλημα για την τρέχουσα γενιά στο επίπεδο του hardware και έτσι επενδύει ιδιαίτερα ώστε να βοηθήσει όσο περισσότερο μπορεί το Project Scarlett. Ο επικεφαλής των Xbox Game Studios σημείωσε πως από το 2020 κι έπειτα, στόχος της αμερικανικής εταιρείας είναι να προσφέρει στους καταναλωτές 1 νέο first party game κάθε 3-4 μήνες. Υπενθυμίζεται πως μέχρι και το καλοκαίρι του 2019, η Microsoft μπήκε σε μια σειρά ανακοινώσεων για εξαγορές studios, εμπλουτίζοντας τα Xbox Game Studios και φτάνοντάς τα να αποτελούνται από 15 ομάδες ανάπτυξης, μέσα στις οποίες είναι και οι 343 Industries, Playground Games, Rare και The Coalition. Τουλάχιστον φαίνεται πως κάποια λάθη αναγνωρίστηκαν.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*