Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Leaker αναφέρει πως το φετινό Call of Duty θα μας ταξιδέψει στον Πόλεμο της Κορέας και τα 50s

*
Leaker που έχει αποδειχτεί αξιόπιστος στα του Call of Duty, αναφέρει πως το φετινό game μπορεί και να μας ταξιδέψει στον Πόλεμο της Κορέας που έλαβε χώρα από το 1950 έως και το 1953. Προς το παρόν δεν υπάρχουν αρκετές πληροφορίες, αν και είναι γνωστό πως η Activision θέλει πλέον να σχετίζει τα παιχνίδια της σειράς με συγκεκριμένα ιστορικά γεγονότα. Η εταιρεία πάντως δεν έχει μιλήσει ακόμη για το θέμα και μας έχει συνηθίσει σε ανακοινώσεις το καλοκαίρι, κοντά στις ημερομηνίες της E3. Μένει πλέον να δούμε αν φέτος θα έχουμε κάτι νωρίτερα, μιας και E3 2021 δεν πρόκειται να δούμε με την παραδοσιακή μορφή. Ίσως τα μάθουμε όλα από κάποιο digital event. Μέχρι τότε, κρατάμε όλα τα παραπάνω μόνο ως φήμες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*