Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Hackers «έτρεξαν» games του GameCube στο Nintendo Switch

*
H επιθυμία πολλών Nintendo fans για την κυκλοφορία τίτλων του GameCube στο Nintendo Switch έγινε πραγματικότητα. Με πλάγιο τρόπο βέβαια, με τη χρήση του Dolphin emulator, ο οποίος και «έτρεξε» στο υβριδικό σύστημα της Nintendo μέσω του Linux-based OS Lakka firmware. Ο YouTuber Mizumi που έχει καταγράψει τη διαδικασία, σημειώνει πως ο Dolphin emulator είναι στα αρχικά στάδια και ορισμένα χαρακτηριστικά δεν λειτουργούν όπως θα έπρεπε. Στην παρούσα φάση, τα παιχνίδια «τρέχουν» από 20-26 καρέ το δευτερόλεπτο στο gameplay και στα 40fps στα in-game menus. Ακόμη, ο emulator δουλεύει σε αυτή τη φάση μόνο σε handheld mode (όχι, δηλαδή, με την κονσόλα στο dock) και πρέπει απαραίτητα να υπάρχουν τα Joy-Cons συνδεδεμένα στην οθόνη.



O YouTuber παρουσίασε στο demo του emulator δύο games, τα Super Smash Bros. Melee και Paper Mario: The Thousand Year Door. Δείτε το σχετικό video στη συνέχεια.

Τρεις μήνες με το Huawei Watch GT6 Pro: το gadget που άλλαξε τις συνήθειές μου

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*