Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Vodeo Workers United είναι το πρώτο επίσημο σωματείο εργαζομένων στη βιομηχανία των video games στη B. Αμερική

*
Η ηγεσία της Vodeo Games αναγνώρισε επίσημα τη Vodeo Workers United που είναι το πρώτο επίσημο σωματείο εργαζομένων σε εταιρεία video games στη Β. Αμερική. Δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Communications Workers of America και θα εκπροσωπήσει όλους τους εργαζόμενους της εταιρείας στις Η.Π.Α. και στον Καναδά σε οποιαδήποτε θέση και αν βρίσκονται, είτε δουλεύουν απομακρύσμένα είναι είναι υπεργολάβοι.

"Όλοι οι εργαζόμενοι δικαιούνται ένα σωματείο όπως και να έχουν λόγο στον τρόπο που λειτουργεί ο χώρος εργασίας τους, να γνωρίζουν τις εξελίξεις γύρω από τη θέση τους αλλά και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες καλούνται να εργαστούν", δήλωσε η παραγωγός της Vodeo Games, Myriame Lachapelle.


"Η έμπνευσή μας προήλθε από τη συνεχώς αυξανόμενη οργάνωση των υπαλλήλων στη βιομηχανία του gaming και ελπίζουμε η κίνησή μας αυτή θα θέσει νέα standards που θα βοηθήσουν στη βελτίωση των εργασιακών συνθηκών και θα παρακινήσουν άλλους να κάνουν κάτι παρόμοιο", συμπλήρωσε η Myriame Lachapelle.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*