Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gran Turismo Sophy, η ΑΙ που θα φέρει επανάσταση στο gaming (videos)

Η Sony AI, η Polyphony Digital και η Sony Interactive Entertainment ανακοίνωσαν το "Gran Turismo Sophy", ένα όπως χαρακτηρίζεται "superhuman artificial intelligence agent", που έχει τη δυνατότητα να ανταγωνιστεί τους κορυφαίους οδηγούς του Gran Turismo.

Σύμφωνα με την περιγραφή που παρέχεται, το Gran Turismo Sophy είναι ένα αυτόνομο artificial intelligence agent που έχει εκπαιδευτεί με τη χρήση μιας πλατφόρμας που αναπτύχθηκε από τις Sony AI, Polyphony Digital και Sony Interactive Entertainment. Κάθε ένας από τους συμμετέχοντες πρόσφερε την τεχνογνωσία του στην έρευνα και ανάπτυξη στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης, δημουργώντας ένα υπερ-ρεαλιστικό world racing simulator και την υποδομή για εκπαίδευση τεχνητής νοημοσύνης σε μεγάλη κλίμακα.




Το Gran Turismo Sophy εκπαιδεύτηκε στους τομείς:

Race Car Control – Για την κατανόηση της δυναμικής των αυτοκινήτων, των γραμμών οδήγησης και τις μανούβρες ακριβείας για την επιτυχή ολοκλήρωση των διαδρομών.

Racing Tactics – Για την ταχεία λήψη αποφάσεων στις διαρκώς μεταβαλλόμενες συνθήκες οδήγησης. Το Gran Turismo Sophy εκπαιδεύτηκε σε τακτικές όπως slipstream passing, crossover passes αλλά και αμυντικές μανούβρες όπως το μπλοκάρισμα.

Racing Etiquette – Το Gran Turismo Sophy έμαθε τους κανόνες του fair play για την πλήρη εναρμόνισή του με το αθλητικό πνεύμα, τον πλήρη σεβασμό των αντίπαλων οδηγών και την αποφυγή συγκρούσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Gran Turismo Sophy μπορείτε να διαβάσετε στο Sony AI blog, το Sony Interactive Entertainment blog ή το Polyphony Digital blog.

Ακολουθεί η ανακοίνωση από τον πρόεδρο και CEO της Sony Group Corporation, Kenichiro Yoshida.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*