Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gamescom 2019: Ανακοινώθηκε ως Google Stadia exclusive το Orcs Must Die! 3 (trailers)

*
Στο πλαίσιο της Gamescom 2019 και του Google Connect, η Robot Entertainment ανακοίνωσε πως το Orcs Must Die! 3 θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά μέσω του Google Stadia και έδωσε στη δημοσιότητα δύο νέα trailers. Το πρώτο από αυτά είναι gameplay video και δείχνει στιγμές από τη δράση, τα οποία και αποκαλύπτουν ότι ο νέος τίτλος δεν ξεφεύγει ιδιαίτερα από τα δεδομένα της σειράς. Δείτε το gameplay trailer στη συνέχεια του άρθρου.



Μετά το trailer, δημοσιεύτηκε και ένα άλλο video, όπου η Google αναφέρει το πόσο ενδιαφέρον έδειξε στο να αποκτήσει τα αποκλειστικά δικαιώματα του παιχνιδιού και πως θέλει να το προσφέρει χωρίς τους τεχνικούς περιορισμούς μιας κονσόλας. Μπορείτε να δείτε περισσότερα για το θέμα στο developer diary που ακολουθεί για το Orcs Must Die! 3.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*