Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Fan group προσάρμοσε τον κώδικα του The Legend of Zelda: Ocarina of Time σε σύγχρονη γλώσσα προγραμματισμού

*
Ένα fan group υποστηρίζει ότι κατόρθωσε να μετατρέψει όλο τον κώδικα του The Legend of Zelda: Ocarina of Time σε μορφή που μπορεί να διαβαστεί από τους σύγχρονους υπολογιστές. Πρόκειται για τη Zelda Reverse Engineering Team (ZRET), που ξεκίνησε το συγκεκριμένο project πριν από περίπου δύο χρόνια. Αυτό σημαίνει πως ανοίγει ο δρόμος για modding, hacks αλλά γιατί όχι και για τη μεταφορά του σε άλλες πλατφόρμες. Αυτό που κατόρθωσε η ZRET είναι καθ' όλα νόμιμο μιας και δεν χρησιμποιήθηκε περιεχόμενο που είχε διαρρεύσει, το παιχνίδι δημιουργήθηκε από το μηδέν χρησιμοποιώντας σύγχρονες γλώσσες προγραμματισμού και δεν χρησιμοποιήθηκαν τα original assets της Nintendo, όπως τα γραφικά και το soundtrack.

Πάντως, απομένει αρκετή δουλειά που πρέπει να γίνει πριν το project καταστεί πλήρως λειτουργικό και τα μέλη της ZRET δηλώνουν ότι θα υποστηρίξουν όλες τις εκδόσεις του παιχνιδιού, που είναι πάνω από δέκα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*