Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Everwild είναι το όνομα του νέου IP της Rare

Κατά τη διάρκεια του X019 event που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο, η Rare αποκάλυψε το νέο της IP που ονομάζεται Everwild. Το παιχνίδι βρίσκεται σε αρχικά στάδια ανάπτυξης και το studio θέλει να προσφέρει μια εμπειρία όπου οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν σε ένα μαγικό, φυσικό περιβάλλον. Περισσότερα θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε στο trailer που θα βρείτε στο τέλος του άρθρου.

Επιπλέον, μάθαμε οτι το επόμενο δωρεάν, μηνιαίο update του Sea of Thieves θα είναι διαθέσιμο από 20 Νοεμβρίου 2019 και ονομάζεται The Seabound Soul. Θα υπάρχει μια νέα ιστορία που επικεντρώνεται στην αποστολή Tall Tale και οι παίκτες θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με τον Captain Pendragon, με σκοπό να ανακαλύψουν τα μυστήρια που κρύβει το πλοίο Ashen Dragon. Ακόμα το update θα εισάγει στο παιχνίδι τα firebombs, που θα μπορείτε είτε να τα πετάξετε οι ίδιοι είτε να τα "φορτώσετε" στα κανόνια και να σκορπίσετε τον πανικό.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*