Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

E3 2021: Πληροφορίες για το online portal και το app της διοργάνωσης

*
Η Entertainment Software Association ανακοίνωσε τις πρώτες πληροφορίες για το online portal και το app της E3 2021. Αμφότερα θα λειτουργήσουν ως το hub του show, διαθέτοντας ψηφιακά booths, events, παρουσιάσεις βίντεο, προφίλ, avatars, forums και πολλά ακόμη. Η πρόσβαση των media θα ανοίξει στις 7 Ιουνίου, ενώ το κοινό θα αποκτήσει πρόσβαση στις 12 Ιουνίου. Η εγγραφή για το portal θα είναι δωρεάν και θα ξεκινήσει προς τα τέλη Μαΐου.

Το online portal και το app της E3 2021 για το κοινό θα περιέχει, μεταξύ άλλων, viewer polls και featured tweets. Παρουσιαστές θα είναι οι Alex “Goldenboy” Mendez, Jacki Jing και Greg Miller ενώ αναμένεται να αποκαλυφθούν νέα πράγματα από σημαντικούς publishers και θα υπάρχουν συνεντεύξεις τύπου, industry panels, live streams και εμφανίσεις από ειδικούς προσκεκλημένους.
Η E3 2021 θα διεξαχθεί από τις 12 ως τις 15 Ιουνίου.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*