Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Double XP σε Evolve και Advanced Warfare ελέω Αγίου Πατρικίου

Μπορεί στην Ελλάδα να μη συγκινούμαστε από τους εορτασμούς των Καθολικών για τον Άγιο Πατρίκιο, αλλά όλο και κάτι έχει πάρει το αυτί μας ή έχει δει το μάτι μας σε μπιραρίες. Μας αγγίζει όμως η απόφαση τόσο της Activision όσο και της 2K Games να χρησιμοποιήσουν τη γιορτή ως αφορμή για double XP στο Call Of Duty: Advanced Warfare και Evolve αντιστοίχως. Βέβαια η εορταστική περίοδος ερμηνεύεται διαφορετικά από κάθε εταιρεία όπως φαίνεται, οπότε χρειάζεται και λίγη εξήγηση. Όσοι παίξουν σήμερα (μέχρι το απόγευμα) multiplayer στον τίτλο της Activision θα κερδίσουν διπλάσια XP. Επιπλέον, όσοι παίξουν online οποιαδήποτε στιγμής μέχρι και τις 20 Μαρτίου, θα λάβουν το Atlas Engineer Exo, το οποίο θα διατίθεται τυχαία με supply drops μετά το πέρας της προθεσμίας. Evolve Τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά στο Evolve, αφού η Turtle Rock ετοίμασε το St. Patrick’s Trapper Challenge, το οποίο και “τρέχει” από τις 19 έως τις 22 Μαρτίου.



Στην ουσία ολόκληρη η κοινότητα καλείται να κερδίσει 35.000 αγώνες χρησιμοποιώντας τον Griffin The Trapper στην ομάδα τους. Όλοι όσοι παίξουν θα πάρουν δωρεάν τα Trapper Predator skins, είτε ανέλαβαν οι ίδιοι το ρόλο του Griffin είτε όχι. Τα skins θα παραδοθούν μέχρι την 31η Μαρτίου.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*