Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Bungie: Νέο studio στο Άμστερνταμ και νέο non-Destiny game μέχρι το 2025

*
H Bungie βαδίζει στον δεύτερο χρόνο της ως ανεξάρτητη εταιρεία και πλέον έχουμε νεότερα για τα πλάνα επέκτασής της (που περιλαμβάνουν ένα νέο studio στο Άμστερνταμ), αλλά και ένα νέο non-Destiny game στα επόμενα 4 χρόνια. Η εταιρεία, πέραν του ανοίγματος στην Ολλανδία, σχεδιάζει ακόμη να διπλασιάσει το χώρο εργασίας στα κεντρικά της γραφεία στην Ουάσινγκτον, έτσι ώστε να μπορεί να υποστηρίξει ταυτόχρονα πολλαπλά projects. Ο CEO της Bungie, Pete Parsons, σημείωσε σε δήλωσή του πως «τα προηγούμενα χρόνια είδαμε τρομακτική ανάπτυξη και αρκετές ευκαιρίες για μας. Έχουμε στις τάξεις μας μερικούς από τους πλέον ταλαντούχους δημιουργούς και προγραμματιστές και θέλουμε να τους υποστηρίξουμε ακόμη περισσότερο». Τέλος, δεσμεύτηκε για ένα ακόμη game εκτός του κόσμου του Destiny μέχρι και το 2025, ενώ επιβεβαίωσε την προσθήκη των Trace Harris και Pamela Kaufman στο διοικητικό της συμβούλιο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*