Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

27χρονος συνελήφθη για απειλές κατά της ζωής στελεχών της Nintendo Ιαπωνίας

*
Ένας 27χρονος προκάλεσε ακυρώσεις events της Nintendo Ιαπωνίας και εν τέλει συνελήφθη. Ο 27χρονος έστελνε απειλητικά μηνύματα σε ανθρώπους της Nintendo, ενώ παραδέχτηκε πως το έκανε γιατί είχε… στρεσαρειστεί με ένα videogame που εικάζεται πως είναι το Splatoon 3. Ο Kenshin Kazama κατηγορείται για 39 απειλές κατά της ζωής ανθρώπων της Nintendo που έστειλε μέσω του επίσημου site από τις 22 Αυγούστου έως και τις 29 Νοεμβρίου της φετινής χρονιάς.

Ένα από τα μηνύματα ανέφερε χαρακτηριστικά πως «θα σας κάνω να μετανιώσετε που φέρατε ένα τέτοιο σκατένιο παιχνίδι στον κόσμο. Θα σκοτώσω οποιονδήποτε εμπλέκεται. Να προσέχετε στα events που κάνετε και να έχετε κάποιους να επιβλέπουν». Οι απειλές οδήγησαν στην ακύρωση των Splatoon Finals και Nintendo Live 2024 στο Τόκυο τον Δεκέμβριο του 2023 και τον Ιανουάριο του 2024, αλλά και τους τελικούς ενός τουρνουά στο Splatoon.


Η ζημιά που υπέστη η Nintendo από τις ακυρώσεις υπολογίστηκε στα 4,36 εκατομμύρια δολάρια. Ο Kazama τιμωρήθηκε με ποινή φυλάκισης ενός έτους που θα ξεκινήσει στις 24 Ιουλίου. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*