Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

16 χρόνια μετά, η Ubisoft επιμένει πως το Beyond Good & Evil 2 παραμένει «ζωντανό»

*
Η Beyond Good & Evil: 20th Anniversary Edition επιβεβαιώθηκε μετά από αμέτρητες διαρροές και φαίνεται πως η Ubisoft συνεχίζει να πιστεύει στο project Beyond Good & Evil 2. Το franchise επιστρέφει με το remaster που ανακοινώθηκε και επίσημα χθες και κυκλοφορεί την άλλη εβδομάδα για σχεδόν όλες τις κονσόλες, αλλά στο επίσημο site του, η γαλλική εταιρεία αναφέρει για αυτό πως οι χρήστες θα «μάθουν περισσότερα για την παιδική ηλικία της Jade και τη σύνδεσή της με το Beyond Good & Evil 2».

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει ότι η Ubisoft παραμένει δεσμευμένη στο franchise, αν και έχουν περάσει σχεδόν 16 χρόνια από τότε που είδαμε για πρώτη φορά το game. Για όσους δεν θυμούνται, το πρώτο CG trailer του Beyond Good & Evil 2 παρουσιάστηκε το 2008, ενώ επέστρεψε με ένταση στην E3 του 2017 και στην E3 του 2018. To 2021 αναφέρθηκε πως το development του τίτλου βρίσκεται σε χαώδη κατάσταση.


Ωστόσο, έχουμε αρκετό καιρό να ακούσουμε κάποια ανακοίνωση για το project. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*