Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Το Bully 2 ακυρώθηκε για τις ανάγκες των Red Dead Redemption 2 και Grand Theft Auto VI

*
Μετά από αρκετές φήμες για την ανάπτυξη του Bully 2, μια νέα φήμη έρχεται στην επιφάνεια σχετικά με την ακύρωση του παιχνιδιού. Οι νέες φήμες ήρθαν από δύο πρώην insiders της Rockstar Games Tez2 και Yan2295 που είχαν παρουσιάσει και στο παρελθόν πληροφορίες σχετικά με τα project της εταιρείας.

Όπως αναφέρει ο Tez2 στο gtaforums, το αρχικό στάδιο της παραγωγής του Grand Theft Auto VI ξεκίνησε το 2015 και στην πορεία έμεινε σε αργούς ρυθμούς για τις ανάγκες των Red Dead Redemption 2 και Bully 2. Για το Bully 2 ωστόσο η παραγωγή ακυρώθηκε το 2017, με σκοπό η Rockstar Games να επικεντρωθεί καθαρά στα Grand Theft Auto VI και Red Dead Redemption 2. Τους ισχυρισμούς του Tez2 επιβεβαιώνει και με την σειρά του ο Yan2295 μέσω του Reddit.


Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη τοποθέτηση από την Rockstar Games σχετικά με τους ισχυρισμούς των insiders, ωμός θα είχε ενδιαφέρον να δούμε στο μέλλον την επιστροφή του Bully 2 με το Grand Theft Auto VI να βρίσκεται ακόμα στον δρόμο της ανάπτυξης.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*