Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Υψηλές οι τιμές του PlayStation Now στη M. Βρετανία

Αφού ολοκληρώθηκε η beta φάση του PlayStation Now στη M. Βρετανία, η συνδρομητική υπηρεσία είναι πλέον διαθέσιμη επί πληρωμή και το κοινό διαμαρτύρεται για τις υψηλές τιμές. Συγκεκριμένα υπάρχουν δύο μοντέλα χρεώσεων. Για τους τίτλους του PlayStation 3, £4.99 για δύο ημέρες ή £9.99 για 30 ημέρες. Για τα άλλα παιχνίδια του PSN, £2.99 για δύο ημέρες ή £7.99 για 30 ημέρες. Αν πάρει κάποιος για παράδειγμα το Resident Evil 5 Gold Edition, κοστίζει πέντε λίρες για ενοικίαση 2 ημερών και 10 λίρες για ένα μήνα. Σίγουρα κάποιος δεν το λέει φτηνό τη στιγμή που το παιχνίδι μπορεί να το βρει ακόμα και στην τιμή των £4. Για όσους δεν γνωρίζουν, το PlayStation Now είναι μία game streaming συνδρομητική υπηρεσία της Sony που επιτρέπει την αναπαραγωγή παιχνιδιών του PlayStation 3 στο PlayStation 4, χρησιμοποιώντας την  cloud gaming τεχνολογία της Gaikai.



Δεν αποκλείεται η Sony να θέλει να δοκιμάσει τις αντιδράσεις του κοινού με αυτές τις τιμές, όμως και πάλι ακόμα και αν πρόκειται για παιχνίδια όπως τα Uncharted 2, Mass Effect 2, Saints Row: The Third, The Sims 3, Dirt 3, inFamous 2 και Mirror's Edge, το κόστος είναι πολύ υψηλό. Ελπίζουμε τουλάχιστον κατά τη διάρκεια της Ε3 2015 να ανακοινωθεί μηνιαία συνδρομή με λογικό κόστος.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
5 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*