Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Q*Bert Rebooted έρχεται στο PlayStation

Η Sony ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Q*Bert Rebooted σε εκδόσεις για PlayStation 3, PlayStation 4 και PlayStation Vita. Ο τίτλος κυκλοφόρησε το περασμένο καλοκαίρι στο Steam και περιλαμβάνει πολλά από τα χαρακτηριστικά που γνώρισαν οι βετεράνοι gamers στην arcade έκδοση του τίτλου το 1982. Ο ήρωας τοποθετείται σε μια πυραμίδα που αποτελείται από εξάγωνα, όπου εκεί εκτυλίσσεται -προφανώς- όλη η δράση. Επιπλέον, υπάρχουν νέοι εχθροί, power-ups, παγίδες και playable χαρακτήρες, εκτός από τα time και score challenges.



Αξίζει να σημειωθεί ότι το Q*Bert Rebooted θα περιλαμβάνει τόσο την κλασική εκδοχή όσο και την retooled έκδοση που βασίζεται στην εξάγωνη πυραμίδα. Δημιουργός του τίτλου είναι ο Warren Davis, ο οποίος που εργάζεται σήμερα ως ηθοποιός και σκηνοθέτης στο Hollywood. Κλείνοντας, μπορείτε να απολαύσετε το σχετικό βίντεο στη συνέχεια.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*