Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Honeycomb είναι ένα νέο παιχνίδι επιβίωσης από την Frozen Way για το PC (trailer)

Η Frozen Way ανακοίνωσε το Honeycomb, ένα νέο παιχνίδι για PC που κάνει χρήση της μηχανής γραφικών Unreal Engine 4. Πρόκειται για ένα παιχνίδι sandbox επιβίωσης ανοιχτού κόσμου και πρώτου προσώπου, όπου ο πρωταγωνιστής γίνεται βιοτεχνολόγος. Θα αναζητήσει κάτι που μπορεί να σώσει τη Γη, αλλά πρώτα, θα πρέπει να σώσει τον εαυτό του.

Μέρα με τη μέρα, η τεχνολογική πρόοδος αλλάζει όχι μόνο τη ζωή των ανθρώπων, αλλά και των μικρότερων μορφών ζωής στον πλανήτη μας. Στο νέο πρότζεκτ, η εταιρεία θα ήθελε να στρέψει την προσοχή του χρήστη σε ένα πολύ σημαντικό ζήτημα της εποχής, την εξαφάνιση των άγριων μελισσών, που παρά το μικρό τους μέγεθος, έχει τεράστιο αντίκτυπο σε ολόκληρο το οικοσύστημα της Γης. Θα μπορείτε να εφεύρετε μία θεραπεία για αντιμετώπιση κάποιας ασθένειας, να γνωρίσετε την πανίδα και τη χλωρίδα αλλά και να διαμορφώσετε τον χώρο εργασίας σας.


Το Honeycomb θα γίνει διαθέσιμο για το PC μέσω Steam, αλλά άγνωστη παραμένει για την ώρα η ημερομηνία κυκλοφορίας.

Δείτε το νέο trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*