Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τέλος ο creative director του νέου μυστικού project της Respawn

*
Δεν έχουν περάσει πολλές ώρες από τη στιγμή που εμφανίστηκαν πληροφορίες για το νέο project της Respawn και φαίνεται πως ο creative director του αποτελεί παρελθόν. Ο Mohammed Alavi ανακοίνωσε μέσω Twitter την αποχώρησή του από το studio, σημειώνοντας πως πρόκειται για ένα τέλος εποχής. Ο Alavi ξεκίνησε την καριέρα του στην Infinity Ward πριν κάνει το βήμα για την Respawn Entertainment, όπου και εργάστηκε για 11 χρόνια. Το νέο παιχνίδι αναπτύσσεται από πέρσι και είναι στα αρχικά στάδια του development, ενώ η ανάπτυξη θα συνεχιστεί κανονικά και η αντικατάσταση του Alavi θα γίνει άμεσα. Θα είναι ένα νέο IP (άρα όχι Titanfall ή το sequel του Star Wars Jedi: Fallen Order) και οι πρώτες διαρροές μιλούν για ένα first person shooter που αναμένεται το 2024 ή το 2025. Αναμένουμε περισσότερα για το project το επόμενο χρονικό διάστημα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*