Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τέλος Μαρτίου η προσθήκη του χαρτη The Airship στο Among Us

*
Η developer InnerSloth ανακοίνωσε ότι ο χάρτης The Airship θα προστεθεί στο Among Us στις 31 Μαρτίου 2021. Ο τέταρτος χάρτης του παιχνιδιού αποκαλύφθηκε πριν μερικούς μήνες, στο πλαίσιο των The Game Awards και είναι εμπνευσμένος από μια άλλη σειρά της InnerSloth, το Henry Stickmin Collection. Θα προσθέσει νέα δωμάτια, αποστολές αλλά και τρόπους μετακίνησης, όπως σκάλες. Επιπλέον, κάθε παίκτης θα μπορεί να επιλέγει το δωμάτιο από όπου θα ξεκινάει.

Η InnerSloth σημειώνει πως είναι ο μεγαλύτερος ως τώρα χάρτης του Among Us και παρόλο που θα ήθελε να τον είχε λανσάρει νωρίτερα, προέκυψαν πολλοί παράγοντες που ανάγκασαν την ομάδα ανάπτυξης των πέντε ατόμων να ρίξει αλλού το βάρος της, όπως το port για Nintendo Switch.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*