Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε κονσόλες το reimagining του Shadowgate

*
Σύμφωνα με ανακοίνωση των Abstraction Games και Zojoi, το reimagining του point-and-click adventure game Shadowgate πρόκειται να κυκλοφορήσει σε PlayStation 4, Xbox One και Nintendo Switch τις προσεχείς εβδομάδες. Το Shadowgate είναι ένα από τα πλέον γνωστά και αγαπημένα adventures όλων των εποχών. Το παιχνίδι είχε γοητεύσει το κοινό με το ατμοσφαιρικό του soundtrack, τις εκπληκτικές τοποθεσίες προς εξερεύνηση, τα αμέτρητα puzzles αλλά και το γεγονός ότι οι τρόποι για να πεθάνει κάποιος ήταν πολλοί περισσότεροι από όσους μπορούσαν να φατναστούν οι παίκτες. Έχοντας το ρόλο του The Seed of Prophecy, οι παίκτες πρέπει να ταξιδέψεουν στα βάθη ενός κάστρου, ελπίζοντας ότι θα καταφέρουν να νικήσουν τον Warlock Lord. Αναμένουμε.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*