Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Προσθήκη hard mode στο The Binding of Isaac

Οι δημιουργοί του The Binding of Isaac, οι Florian Himsl και Edmund McMillen, διέθεσαν μέσω ενός νέου update ακόμα ένα επίπεδο δυσκολίας στον τίτλο (hard mode) για τους κατόχους του Wrath of the Lamb DLCστο PC, με την αντίστοιχη έκδοση για Mac να ακολουθεί την επόμενη εβδομάδα. Σύμφωνα με τον McMillen, ακόμα και οι πιο hardcore gamers θα τα βρουν αρκετά «σκούρα» με το νέο επίπεδο δυσκολίας. Όσον αφορά στο επερχόμενο Afterbirth DLC, οι devs σημείωσαν ότι θα προσθέσουν εναλλακτικές εκδόσεις σε ορισμένα επίπεδα (subterranean floors) του game, ενώ οι περισσότεροι όροφοι διαθέτουν ήδη "alt chapters". Επίσης, αναμένεται να αντικατασταθούν ορισμένα στοιχεία στο περιβάλλον του κάθε επιπέδου.



Τέλος, ο McMillen είπε ότι θα ήθελε να αλλάξει τα στατιστικά για τον απίστευτα μυστικοπαθή χαρακτήρα του παιχνιδιού The Lost που για να «ξεκλειδωθεί», χρειάζεται μια ασυνήθιστα περίπλοκη διαδικασία. «Ωστόσο οι πιστοί fans το έχουν κάνει έτσι κι αλλιώς», σημείωσε χαρακτηριστικά ο McMillen. Μπορείτε να διαβάσετε το blog post του Edmund McMillen εδώ, ενώ στη συνέχεια μπορείτε να πάρετε μια ιδέα από τα νέα Eternal bosses του The Binding of Isaac.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*