Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πάνω από 6.300 δολάρια το κόστος των παιχνιδιών που μπήκαν φέτος στο Xbox Game Pass

*
Φαίνεται πως τα παιχνίδια που προστέθηκαν το 2021 στο Xbox Game Pass γλίτωσαν αρκετά χρήματα από τους παίκτες, αφού η αξία τους υπολογίζεται στα 6.300 δολάρια! Ένας τέτοιος αριθμός βγήκε από τους υπολογισμούς της ιστοσελίδας The Loadout και περιλαμβάνει όσα είδαμε τόσο στο PC, όσο καις τις κονσόλες. Το ακριβές ποσό που βγήκε ήταν 6.317,35 δολάρια, ενώ ξεχώρισαν οι μήνες Μάρτιο και Απρίλιος, όπου η αξία των παιχνιδιών που προστέθηκαν ήταν 964,67 και 330,91 δολάρια αντίστοιχα. Το Xbox Game Pass έχει τεθεί σε λειτουργία από τον Ιούνιο του 2017 και μέχρι τον Ιανουάριο του 2021 είχε φτάσει τη βάση των συνδρομητών του στα 18 εκ. Η υπηρεσία προσφέρει κάθε μήνα πάνω από 100 games και όλα τα first-party games την πρώτη μέρα κυκλοφορίας τους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*