Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι cheaters του Call of Duty: Warzone τιμωρούνται και στο εξής θα παίζουν μεταξύ τους

*
Οι παίκτες που είναι ύποπτοι για δραστηριότητα cheating στο Call of Duty: Warzone θα αναγκάζονται στο εξής να παίζουν μεταξύ τους για τιμωρία. Τα νέα έρχονται από την ομάδα ανάπτυξης Infinity Ward μέσω Twitter, η οποία ενημέρωσε τους fans για το πως σκοπεύει να αντιμετωπίσει το θέμα με τους cheaters. Έτσι λοιπόν, εντός των επόμενων ημερών, το matchmaking system θα εντοπίζει τους ύποπτους παίκτες και θα τους τοποθετεί στα ίδια lobbies ώστε να δημιουργούν χαμό μεταξύ τους.

Στις επιπλέον κινήσεις του στούντιο είναι και η ενημέρωση των παικτών σχετικά με τις αναφορές τους για παίκτες που είναι cheaters, ενώ αναμένονται ακόμα περισσότερα μέτρα στο μέλλον. Το Call of Duty: Warzone είναι διαθέσιμο για PlayStation 4, Xbox One και PC.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*