Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεχάστε τα Tomb Raider 1, 2 και 3 remastered

*
Πριν λίγες ημέρες σας είχαμε ενημερώσει σχετικά με τα πλάνα της Realtech VR για την κυκλοφορία remastered εκδόσεων των Tomb Raider 1, 2 και 3. Αυτό ξεχάστε το. Η Square Enix κατέβασε όλα τα σχετικά videos από το YouTube και η Realtech VR ανακοίνωσε ότι δεν εργάζεται πλέον πάνω στις εν λόγω εκδόσεις. Έπειτα από αυτό, η εταιρεία θα επικεντρωθεί σε νέα project επαυξημένης πραγματικότητας για iOS και εικονικής πραγματικότητας για PC. Από πλευράς της, η Crystal Dynamics εξέδωσε ανακοίνωση που αναφέρει ότι αν και το ενδιαφέρον για το Tomb Raider franchise ειναι πάντοτε ευπρόσδεκτο, τα συγκεκριμένα remasters  είχαν ξεκινήσει και διαφημίζονταν δίχως να υπάρχει η οποιαδήποτε επίσημη έγκριση. Η εταιρεία επιθυμεί να εξασφαλίζει πάντοτε ότι οι fans θα απολαμβάνουν υψηλής ποιότητας εμπειρίες, γι' αυτό η απαίτηση είναι όλα τα projects να περνάνε από τους κατάλληλους ανθρώπους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*