Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες πληροφορίες για την ακύρωση του Allison Road

Πριν λίγες μόνο ημέρες μάθαμε για την οριστική ακύρωση του Allison Road αλλά δεν ξέραμε γιατί συνέβη αυτό. Τελικά η Lilith Ltd. αποφάσισε να μοιραστεί μαζί μας μερικά ακόμα στοιχεία, αναφέροντας πως η συνεργασία με την Team 17 δεν ευδοκίμησε “σε πολλά επίπεδα” οπότε οι δυο μεριές χώρισαν τους δρόμους τους. Και πάλι δεν δόθηκαν περισσότερες λεπτομερείς, με τις απορίες να μην εξαφανίζονται. Η μεγάλη ειρωνεία στην όλη υπόθεση είναι ότι η Lilith Ltd. ακύρωσε την καμπάνια του τίτλου στο Kickstarter πριν αυτή ολοκληρωθεί ώστε να συνεργαστεί με την Team 17, κάτι που ήλπιζε πως θα φέρει πολύ μεγαλύτερη άνεση στην ανάπτυξη του Allison Road. Θεωρητικά βέβαια η Lilith Ltd. μπορεί να κυνηγήσει μια αντίστοιχη συνεργασία με άλλη εταιρία του χώρου. Όμως δεν φαίνεται για την ώρα να υπάρχει έδαφός ή διάθεση για κάτι τέτοιο. Οπότε αναμένουμε.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*