Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα φήμη περί κυκλοφορίας του Call of Duty: Warzone Mobile το 2022

*
Ο έγκυρος insider Tom Henderson ισχυρίζεται πως το Call of Duty: Warzone Mobile θα κυκλοφορήσει εντός του 2022. Ο Henderson έχει καλό ιστορικό διαρροών σχετικά με σειρές όπως Call of Duty και Battlefield. Όσο για το Call of Duty: Warzone Mobile, αν και δεν έχει ανακοινωθεί ποτέ, ο τίτλος εμφανίστηκε σε αγγελία εργασίας μέσα στο 2020. Επιπλέον τις τελευταίες μέρες εντοπίστηκε στη βάση δεδομένων του PlaytestCloud, μιας πλατφόρμας που προσφέρει υπηρεσίες δοκιμών στους δημιουργούς mobile games.

Τον Αύγουστο του 2021 η Activision επιβεβαίωσε τη δημιουργία ενός εσωτερικού studio που θα αναπτύσσει mobile games. Το studio ονομάζεται Solid State και το πρώτο project του έχει να κάνει με τη σειρά Call of Duty. Ταυτόχρονα η Activision ανέφερε πως οι Beenox, Activision Shanghai και Digital Legends (η οποία εξαγοράστηκε πρόσφατα από την Activision) εργάζονται σε mobile game βασισμένο στο franchise Call of Duty. Είναι λοιπόν πολύ πιθανό να βρισκόμαστε προ των πυλών μιας ανακοίνωσης σχετικά με το Call of Duty: Warzone Mobile. Έως τότε όμως οτιδήποτε έχει να κάνει με το συγκεκριμένο project θα πρέπει να αντιμετωπίζεται ως φήμη.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*