Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μεταφέρεται σε κονσόλες το The Infectious Madness of Doctor Dekker

*
Τα full motion video adventure games μεσουράνησαν στα μέσα της δεκαετίας του '90 και εκεί που έχει φτάσει σήμερα η τεχνολογία, δεν αποκλείεται να επανέλθουν σύντομα στο προσκήνιο. Μετά τα The Bunker και Late Shift, προάγγελος για μια τέτοια ολική επαναφορά ίσως να είναι και το "σκοτεινό" The Infectious Madness of Doctor Dekker της D’Avekki Studios που κυκλοφορεί ήδη για PC. Το παιχνίδι έχει αποσπάσει θετικές κριτικές και αυτός ήταν ο λόγος που η Wales Interactive πήρε την απόφαση να το μεταφέρει σε PlayStation 4, Xbox One και Nintendo Switch. Όσον αφορά το gameplay, οι παίκτες ελέγχουν έναν ψυχίατρο που πρέπει να λύσει μια υπόθεση δολοφονίας και ταυτόχρονα να φροντίσει τους ασθενείς του Doctor Dekker, που απεβίωσε πρόσφατα. Το ενδιαφέρον είναι ότι οι παίκτες μπορούν να γράψουν τις δικές τους ερωτήσεις και φράσεις, οπότε λαβαινουν τις αντίστοιχες απαντήσεις από τους ασθενείς. Για να διευκολύνονται τα πράγματα όταν δεν υπάρχει πληκτρολόγιο, οι εκδόσεις για κονσόλες θα δίνουν στους παίκτες την επιπλέον δυνατότητα, επιλογής των ερωτήσεων μέσα από μια συγκεκριμένη λίστα. Ο δολοφόνος θα επιλέγεται τυχαία στην αρχή κάθε playthrough. Έτσι αποφεύγονται τα spoilers και εξασφαλίζεται το replayability. To The Infectious Madness of Doctor Dekker θα είναι διαθέσιμο για τις κονσόλες που αναφέρθηκαν νωριτερα, την άνοιξη του 2018 και παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό announcement trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*