Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μελαγχολικό το launch trailer του GYLT

Το GYLT της Tequila Works είναι ένας από τους τίτλους που ανακοινώθηκαν για το Google Stadia και θα κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου 2019. Σχεδόν μια εβδομάδα πριν το λανσάρισμά του, η ομάδα ανάπτυξης έδωσε στη δημοσιότητα το σχετικό launch trailer, που θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε παρακάτω.

Σύμφωνα με την περιγραφή, οι παίκτες θα ξεκινήσουν ένα ταξίδι όπου θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τους χειρότερους φόβους τους και τις συναισθηματικές συνέπειες των επιλογών τους. Το σκηνικό είναι άκρως μελαγχολικό και το GYLT είναι μια ιστορία που συνδυάζει φαντασία με πραγματικότητα σε ένα σουρεαλιστικό κόσμο όπου οι εφιάλτες ζωντανεύουν. Ξεπερνώντας τις διάφορες δοκιμασίες θα πρέπει είτε να κρυφτείτε, είτε να αντιμετωπίσετε τρομερά τέρατα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*