Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Activision Blizzard ανακοίνωσε πως φέρνει περιεχόμενο του Warcraft στα κινητά

*
Η Activision Blizzard ανακοίνωσε στο πλαίσιο ενημέρωσης επενδυτών της πως ο κόσμος του Warcraft έρχεται στα κινητά μέσα στη χρονιά που διανύουμε. Περισσότερες πληροφορίες δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα, ωστόσο φαίνεται πως νέο περιεχόμενο θα έρθει για το δημοφιλές franchise μέσα στο 2022 και για τους χρήστες φορητών συσκευών με τη μορφή τίτλου. Αν η εταιρεία προσπαθήσει να κάνει το game όντως fully mobile, θα είναι η πρώτη απόπειρα για την εν λόγω σειρά, μετά την -ομολογουμένως αποτυχημένη- απόπειρα για το Diablo με το Diablo Immortal. Η μοναδική φορά που έχουμε δει κάτι από τον κόσμο του Warcraft σε κινητά είναι με το Hearthstone, που κυκλοφόρησε το 2014. Η εξέλιξη αυτή έρχεται και λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση εξαγοράς από την Microsoft και ίσως δείχνει πως το franchise πρέπει να βρει και νέους τρόπους για να ανοιχτεί σε νέο κοινό μετά από καιρό. Υπομονή και ευελπιστούμε τις επόμενες εβδομάδες να μάθουμε κάτι περισσότερο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*