Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η ΕΑ αποσύρει και κλείνει τους servers σε 5 Need for Speed games

*
Η EA ανακοίνωσε στο Reddit πως αποσύρει και κλείνει τους servers για 5 παιχνίδια της σειράς Need for Speed. Η εταιρεία σημείωσε πως από χθες δεν μπορείτε να αγοράσετε ηλεκτρονικά από κανένα κατάστημα τα Need for Speed Carbon, Need for Speed Undercover, Need for Speed Shift, Need for Speed Shift 2: Unleashed και Need for Speed The Run. Τα παιχνίδια αυτά θα σταματήσουν να έχουν online servers, αλλά και in-game stores από τις 31 Αυγούστου, δίνοντας έτσι λίγο ακόμη χρόνο σε όσους θέλουν να επενδύσουν. Από εδώ και στο εξής, τυπικά, οι τίτλοι θα προσφέρονται ως offline single player. Η εταιρεία δήλωσε πως πήρε αυτήν την απόφαση γιατί ο κόσμος που ασχολείται με αυτά δεν δικαιολογεί πλέον την παραμικρή επένδυση και ως εκ τούτου κάνει αυτές τις κινήσεις για να αξιοποιήσει το προσωπικό στα νεότερα παιχνίδια της σειράς.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*