Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το The Bard's Tale ARPG (trailer)

H inXile Entertainment ανακοίνωσε, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, πως το The Bard's Tale ARPG θα κυκλοφορήσει για το Xbox One και Nintendo Switch στις 18 Ιουνίου 2020. Σύμφωνα με την εταιρία, το The Bard's Tale ARPG είναι ένα action role-playing game στο οποίο ο παίκτης χειρίζεται τον Bard στην προσπάθεια του να σώσει μια πριγκίπισσα. Ακόμα θα υπάρχει η δυνατότητα αναβάθμισης του Bard ανάλογα τα skill points που θα μαζέψει και τα Bard songs που θα μάθει.

Το The Bard's Tale ARPG είναι το πρώτο παιχνίδι της inXile και το πιο πρόσφατο της σειράς Bard's Tale που θα προστεθεί στο Xbox Game Pass για κονσόλες και PC. Επιπλέον, θα ανήκει στην κατηγορία Xbox Play Anywhere, οπότε τα saves και τα achievements θα μεταφέρονται ανάμεσα σε Windows 10 PC και Xbox One. ΑκόμαΤο The Bard's Tale ARPG είναι το πρώτο παιχνίδι της inXile και το πιο πρόσφατο παιχνίδι της σειράς Bard's Tale που θα προστεθεί στο Xbox Game Pass για κονσόλες και PC. Ακόμα, το αγοράσετε μια φορά και παίζετε και στις 2 πλατφόρμες.


Δείτε παρακάτω το trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*