Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ζευγάρι καλείται να πληρώσει αποζημίωση $12 εκ. στη Nintendo

*
Ένα ζευγάρι από την Arizona των Η.Π.Α. καλείται να πληρώσει $12,23 εκ. στη Nintendo, ως αποζημίωση επειδή συντηρούσαν ιστοσελιδες με πειρατικά ROMs. Ο Jacob και η Cristian Mathias παραδέχτηκαν ότι παραβίασαν τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας και εμπορικών σημάτων, λόγω της λειτουργίας των ιστοσελίδων oveROMS.com και LoveRetro.co. Οι ιστοσελίδες που ήταν ιδιοκτησία της Mathias Designs, πρόσφεραν πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών όπως τα Mario Kart 64, Donkey Kong Country, Pokémon Yellow και Super Mario World. Οι δύο ιστοσελίδες τέθηκαν εκτός λειτουργίας όταν παρενέβη νομικά η Nintendo και πλέον κανείς δεν έχει πρόσβαση στο περιεχόμενό τους. Το ποσό των $12,23 εκ. που επιδικάστηκε είναι σίγουρα πολύ υψηλό, όμως αποτελεί παράδειγμα για επίδοξους μιμητές. Κανείς δεν γνωρίζει αν οι Mathias κληθούν να πληρώσουν όλο το ποσό, πάντως στο παρελθόν, ανάλογες περιπτώσεις έχουν τακτοποιηθεί παρασκηνικά, με πολύ λιγότερα χρήματα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*