Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Είναι επίσημο: το Apex Legends έρχεται σε κινητά

*
Το Apex Legends καταγράφει ήδη επιτυχημένη πορεία για την ΕΑ και την Respawn και ως εκ τούτου η επίσημη ανακοίνωση για μεταφορά του και σε κινητά δεν άργησε. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο ενημέρωσης των οικονομικών αποτελεσμάτων για το τέταρτο τρίμηνο της τρέχουσας χρήσης, η ΕΑ σημείωσε πως το Apex Legends είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο νέο game φτάνοντας στα χέρια πάνω από 50 εκατομμυρίων παικτών μέχρι και πριν 2 μήνες. Η ΕΑ επιβεβαίωσε ακόμη πως βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για να μεταφέρει το game και σε άλλες περιοχές (όπως η Κίνα και η Κορέα) και νέες πλατφόρμες, όπως τα κινητά. Ακόμη, το παιχνίδι κατάφερε -σύμφωνα με την ΕΑ- να φέρει νέους χρήστες στις πλατφόρμες της εταιρείας, αφού το 30% εξ αυτών δεν είχε πιο πριν κάποιο λογαριασμό. Υπενθυμίζεται πως τις πρώτες πληροφορίες για τη δεύτερη σεζόν του παιχνιδιού θα τις μάθουμε στο EA Play, στο πλαίσιο της E3 2019, τον επόμενο μήνα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*