Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αναφορά στο Resident Evil 4 εντοπίστηκε σε νέο διαφημιστικό για το PlayStation (video)

Στο νεότερο διαφημιστικό clip της PlayStation υπάρχει ένα Easter Egg, το οποίο πολύ πιθανό να αφορά ένα remake του Resident Evil 4. Αυτό εντοπίστηκε από fans και είναι το σύμβολο του χρησιμοποιήθηκε στο παιχνίδι για το Las Plagas parasite. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι αντίστοιχο σε video της Sony και σημειώνεται πως στο συγκεκριμένο εμφανίζεται και το λογότυπο του Sly Cooper. Λέγεται πως το remake του Resident Evil 4 βρίσκεται σε ανάπτυξη από το 2018 από την M-Two, που εδρεύει στην Osaka και έχει ιδρυθεί από τον Tatsuya Minami, πρώην επικεφαλής της PlatinumGames. Όμως υπάρχουν και πληροφορίες που αναφέρουν ότι ρόλος του studio στο project έχει περιοριστεί και τα ηνία έχουν περάσει στην Capcom Division 1, που θα το οδηγήσει σε νέα κατεύθυνση.



Το Resident Evil 4 κυκλοφόρησε το 2005, είναι το παιχνίδι της Capcom με την υψηλότερη βαθμολογία όλων των εποχών και συνολικά έχουν πουλήσει πάνω από 10,4 εκ. αντίτυπα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*