Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Συνεντεύξεις Throne and Liberty και Enotria: The Last Song

*
Στο πλαίσιο του Summer Game Fest, η εκπομπή Game R1 της COSMOTE TV είχε τη δυνατότητα να μιλήσει με τους δημιουργούς των Enotria: The Last Song και Throne and Liberty. Στην περίπτωση του δεύτερου, μιλάμε για το νέο MMO που έρχεται σε κονσόλες και το δοκιμάσαμε στο PS5. Μιλήσαμε μάλιστα και με τον Merv Lee Kwai (Head of Third Party Publishing στην Amazon Games) και τον Daniel Lafuente (Globalization Design Manager της Amazon Games) για να μας πουν πως μεταφέρεται ο τίτλος στα συστήματα οικιακής ψυχαγωγίας και τι θα πρέπει να περιμένουν οι παίκτες. Δείτε τη συνέντευξη, στο παρακάτω video από το 04.58. Σε ό,τι αφορά το Enotria: The Last Song, μιλήσαμε με τον Andrea Beneduci, Executive Producer της Jyamma Games, ο οποίος και μας είπε πως "στέκεται" ο τίτλος στην αγορά των soulslike games. Η συνέντευξη βρίσκεται στο 14.00.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*