Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Assassin’s Creed Shadows, Star Wars Outlaws: Συνεντεύξεις με τους δημιουργούς (video)

*
Τον Ιούνιο είχαμε τη δυνατότητα να επισκεφθούμε το Summer Game Fest και να συνομιλήσουμε με τους δημιουργούς δύο σημαντικών τίτλων της Ubisoft. Ο λόγος για τα Assassin’s Creed Shadows και Star Wars Outlaws, τα οποία και κυριάρχησαν στο Ubisoft Forward, το καλοκαιρινό show της γαλλικής εταιρείας. Τα δύο παιχνίδια είχαμε την ευκαιρία να τα παρακολουθήσουμε από κοντά σε ένα ειδικό preview event της εταιρείας. Το Star Wars Outlaws καταφέραμε να το απολαύσουμε και με hands on εμπειρία, ενώ για το Assassin’s Creed Shadows είδαμε μια εκτενή παρουσίαση, χωρίς όμως να παίξουμε οι ίδιοι.

Στο πλαίσιο της εκπομπής Game R1 της COSMOTE TV, μιλήσαμε με τους  Mathias Karlson (Game Director Star Wars Outlaws), Navid Khavari (Narrative Director Star Wars Outlaws) και Charles Benoit (Game Director Assassin’s Creed Shadows). Μπορείτε να δείτε τις συνεντεύξεις τους στο παρακάτω video.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*