Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το κριτήριο σας πρέπει να ειναι τουλάχιστον 3 χαρακτήρες

Ένα πολύ συγκεκριμένο Pokémon ετοιμάζεται να αποκτήσει την πρώτη του επίσημη κάρτα Pokémon TCG μετά από 15 χρόνια

NEWS
  • 2 ώρες πριν

Η 4η σεζόν του Love, Death and Robots καταφτάνει σύντομα στο Netflix (trailer)

VIDEO NEWS
  • 5 ώρες πριν

Στις 8 Μαΐου η κυκλοφορία του Sonic Rumble (trailer)

VIDEO NEWS
  • 14 ώρες πριν

Marathon: Επίσημα αποκαλυπτήρια και ημερομηνία κυκλοφορίας για το νέο extraction shooter της Bungie (trailer)

VIDEO NEWS
  • 16 ώρες πριν

Έρευνα: To 58% των εσόδων του PC gaming για το 2024 προέρχεται από microtransactions

NEWS
  • 17 ώρες πριν

Rematch: Ορίστηκε η σέντρα για τον ποδοσφαιρικό τίτλο της δημιουργού του Sifu (trailer)

VIDEO NEWS
  • 20 ώρες πριν

Ο ήχος έναρξης των Windows 95 προστέθηκε στη Βιβλιοθήκη του Κογκρέσου

NEWS
  • 23 ώρες πριν

Η COSMOTE φέρνει στην Ελλάδα αποκλειστικά τη συνδεσιμότητα μέσω κινητής στο Apple Watch

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
  • 12/04

«Easter Family Fun»: Πάσχα στην COSMOTE TV

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
  • 12/04

Η Toys For Bob του Crash Bandicoot 4 θέλει να φτιάξει ένα καινούργιο Banjo Kazooie (video)

VIDEO NEWS
  • 12/04

Το Physint του Hideo Kojima στοχεύει να σπάσει το φράγμα μεταξύ videogames και κινηματογράφου

NEWS
  • 12/04

Το ChatGPT θα θυμάται παλαιότερες συνομιλίες των χρηστών

NEWS
  • 11/04

The Legend of Zelda: Breath of the Wild – Χωρίς το DLC η Nintendo Switch 2 Edition

NEWS
  • 11/04
  • 1

Ο Teruyuki Toriyama είναι ο συνιδρυτής της Sirius Studio

NEWS
  • 11/04

The Last of Us: Η τηλεοπτική σειρά έδωσε τεράστια ώθηση στα video games

NEWS
  • 11/04

Δεν θα χρειάζεται PSN account για να παίξετε το Marathon σε PC και Xbox

NEWS
  • 11/04

Γνωρίζουμε τον Monoco του Clair Obscur: Expedition 33 (trailer)

VIDEO NEWS
  • 11/04

Tsamba_Gamer: Hogwarts Legacy, Blue Prince και άλλα δωρεάν games

FREE GAMES
  • 11/04

Το Disney Illusion Island θα πάψει να είναι αποκλειστικό του Nintendo Switch

NEWS
  • 11/04

Στο ράφι φέρεται να μπήκε η σειρά Tomb Raider της Phoebe Waller-Bridge

NEWS
  • 11/04

“Δεν υπάρχει δια βίου ιδιοκτησία στα video games”, επαναλαμβάνει η Ubisoft

NEWS
  • 11/04

Αυτές είναι οι 5 μεγάλες αλλαγές που φημολογούνται για το iPhone 17 Pro

NEWS
  • 11/04

Διέρρευσε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Mafia: The Old Country

NEWS
  • 11/04

Gametech Playground Ep84: "Καπέλο" στην ελληνική τιμή του Nintendo Switch 2!

GAMETECH PLAYGROUND
  • 11/04

Απίστευτο: το τόξο του Τσουμπάκα από το Star Wars πουλήθηκε έναντι 768 χιλιάδων δολαρίων

NEWS
  • 11/04

Πως θα βρείτε φωτογραφίες που έχουν δημοσιευτεί για εσάς στο internet

NEWS
  • 11/04

H πιο θρυλική ελληνική τηλεοπτική σειρά μπήκε στο ANT1+ χωρίς να το πάρει χαμπάρι κανείς

NEWS
  • 11/04
  • 1

Παιχνίδι που προωθούσε σεξουαλική κακοποίηση αφαιρέθηκε από το Steam σε πολλές χώρες

NEWS
  • 11/04

Στο χαμηλότερή τους τιμή έπεσαν οι μετοχές της Ubisoft

NEWS
  • 11/04

Οι δασμοί Trump βάζουν μπλόκο και στις προ-παραγγελίες των προϊόντων της Razer

NEWS
  • 11/04

Ο Reggie Fils-Aimé τη λέει εμμέσως στη Nintendo το επί πληρωμή Welcome Tour του Nintendo Switch 2 (video)

NEWS
  • 10/04

Η δυνατότητα cross-save του Vampire Survivors για PS5 και PS4 καθυστερεί λόγω νομικών θεμάτων

NEWS
  • 10/04

To Nintendo Switch 2 ενδέχεται να πωλείται με «ζημιά» κατά το λανσάρισμά του

NEWS
  • 10/04

Ο Neil Druckmann ξεκαθαρίζει εκ νέου την κατάσταση περί The Last of Us Part 3 (video)

VIDEO NEWS
  • 10/04

Το The Last of Us Complete είναι γεγονός (trailer)

VIDEO NEWS
  • 10/04

Η Nintendo ξεκαθαρίζει την κατάσταση με τα cartridges των Switch 2 Edition games

NEWS
  • 10/04

Νέες αυξήσεις στην τιμή του PS Plus ανακοίνωσε η Sony τι συμβαίνει με την Ελλάδα

NEWS
  • 10/04

Shawn Layden: “Η αποκλειστικότητα δικαιολογεί την τιμή των €90 για τα παιχνίδια του Nintendo Switch 2” (video)

VIDEO NEWS
  • 10/04

Εμπλουτίζεται η βιβλιοθήκη με τα animated backgrounds του PS5

NEWS
  • 10/04
  • 1

Αμφίβολη, προς το παρόν, η κυκλοφορία του Nintendo Switch 2 στην Κίνα

NEWS
  • 10/04

Το χειρότερο παιχνίδι του Metacritic διαπρέπει πλέον στο Steam

NEWS
  • 10/04

Προσοχή αν δεις αυτήν την ειδοποίηση της Google στο Android smartphone σου

NEWS
  • 10/04

LEC Summer Finals 2019: Συνέντευξη με τον Trevor “Quickshot” Henry

*
Τη μέρα του μεγάλου τελικού στα LEC Summer Finals 2019 ήμασταν, ξανά, στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ «Νίκος Γκάλης». Ήμασταν αραχτοί στην κερκίδα, η μάχη μαινόταν και χρειάστηκε να το βάλουμε στα πόδια όταν προέκυψε η ευκαιρία να τα πούμε με τον Quickshot (δηλαδή τον Trevor Henry), έναν σταθερά ενθουσιώδη caster που αποδείχθηκε ακριβώς το ίδιο ενθουσιώθης κι ευχάριστος και στη συζήτησή μας. Η καταγραφή της οποίας ακολουθεί ευθύς αμέσως.

Σταύρος Βέργος: Καλησπέρα σε όλους, είμαστε εδώ στα LEC Finals παρέα με τον Quickshot. Χαιρόμαστε που σας έχουμε στην Αθήνα. Πώς αισθάνεστε; Νομίζω πως είναι η τρίτη σας επίσκεψη εδώ.
Quickshot: Ναι, ακριβώς! Έχω ξανάρθει τρεις φορές για δουλειά. Ήμουν εδώ για το Greek Legends πολλά χρόνια πριν και ακόμη οι fans μού στέλνουν φωτογραφίες που έβγαλαν μαζί μου και καθώς παρακολουθούσαν το show και η υποστήριξη που παίρνω από την Αθήνα είναι αδιανόητη, οπότε είναι ξεχωριστό μέρος για μένα.


Σταύρος Βέργος: Ευχαριστούμε. Οι Ευρωπαίαι fans σας έχουν συνδέσει με την ιδέα της ενθουσιώδους περιγραφής κ.λπ. και από τα μέχρι τώρα φαίνεται ότι αυτή μπορεί να είναι η χρονιά της Ευρώπης στο Παγκόσμιο. Πώς αισθάνεστε; Ποια είναι η αίσθησή σας για τις πιθανότητες της Ευρώπης;
Quickshot: Έχω πολλή αγωνία. Πολλή. Ποτέ δεν… Όχι, αυτό δεν… Από το 2015 έχουμε να δούμε δυο ομάδες του βεληνεκούς των G2 και Fnatic, ανάλογες του διδύμου Fnatic και Origen από την τελευταία φορά που είδαμε το Παγκόσμιο στην Ευρώπη. Νομίζω ότι αυτές οι ομάδες τώρα είναι καλύτερες από εκείνες τις ομάδες τότε. Νομίζω ότι η Ευρώπη του 2019 έχει την ικανότητα να πετύχει καθαρά ευρωπαϊκό τελικό στο Παγκόσμιο. Εξαρτάται από το πώς θα πάει η φάση των ομίλων, εξαρτάται από τα ταιριάσματα, διότι αν οι Fnatic και οι G2 δεν κερδίσουν τον όμιλό τους, θα μπορούσαν να καταλήξουν να παίζουν στον προημιτελικό, ενδεχόμενο που με τρομάζει. Αυτό που με κρατά ενθουσιώδη όμως είναι που μπορείς να δεις άλλα πρωταθλήματα, τελικούς από LCK, LPL, LCS, πιστεύω ότι οι G2 και οι Fnatic μπορούν να κερδίσουν όλες εκείνες τις ομάδες και πως το μόνο που μπορεί να τους εμποδίσει είναι το ενδεχόμενο να κάνουν οι ίδιοι λάθη ή να συγκρατηθούν οι ίδιοι.

Σταύρος Βέργος: Καλώς. Παρότι προηγούμενα χρόνια οι ευρωπαϊκές ομάδες έδειχναν να ξεπερνούν τις κινεζικές, τα τελευταία ένα-δυο χρόνια φαίνεται να συμβαίνει το αντίθετο με τις κινεζικές ομάδες να λειτουργούν ως κρυπτονίτης για τις ευρωπαϊκές. Πέρυσι η Κορέα δεν ήταν στα καλύτερά της παρότι αυτήν την περίοδο SKT και Faker φαίνεται να είναι και πάλι σε φόρμα. Έχετε κατά νου κάποια ομάδα από αυτές τις δυο περιοχές που πιστεύετε ότι μπορεί να σταθεί κόντρα και στις δυο κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης;
Quickshot: Απολύτως. Πιστεύω ότι στην Κίνα πρέπει να στρέψουμε πρώτα την προσοχή μας. Νομίζω πως αν κοιτάξεις πώς οι FunPlus Phoenix και οι RNG έπαιξαν στον τελικό τους, ήταν εξαιρετικά παρόμοιοι με G2 και Fnatic στο σημερινό τελικό. Αν απενεργοποιήσεις τα name tags και απλά παρακολουθήσεις τους champions, μπορεί να αποδειχθεί δύσκολο να ξεχωρίσεις ποιος είναι ποιος. Οπότε, πιστεύω, από άποψη στιλ, οι αγώνες θα είναι συναρπαστικοί, χαοτικοί σαν και αυτούς που βλέπουμε. Έχω λίγο άγχος για τους SKT πάντως. Νομίζω ότι το buff των SKT, οι SKT του Παγκοσμίου, ξέρεις, plot armour, δεν μπορείς να τα αγνοήσεις. Όταν όμως βλέπω το LCK ως συνόλο, είναι μια από τις πιο αργές περιοχές στον κόσμο. Είναι από τις περιοχές με τη μικρότερη έμφαση στη δράση. Αν οι SKT σκαλώσουν και δεν μπορέσουν να περιορίσουν από νωρίς τους Fnatic ή τους G2, θα διαλυθούν. Οπότε δεν φοβάμαι τόσο ομάδες του LCK όσο του LPL σε αυτήν τη φάση. Το μόνο που δεν μπορείς να αγνοήσεις βέβαια είναι πως οι κορεατικές ομάδες πάντα προετοιμάζονται καλά. Οι κορεατικές ομάδες είναι πολύ καλές στο αμυντικό παιχνίδι. Είναι ικανές να παίξουν αλάνθαστα. Και αυτό είναι που χρειάζεται να πετύχει κάποιος προκειμένου να κρατήσει τους Fnatic και τους G2 μακριά.

Σταύρος Βέργος: Ωραία. Μια τελευταία ερώτηση. Αυτό το χρόνο το Παγκόσμιο θα λάβει χώρα στην Ευρώπη. Αισθάνεστε ότι το LEC, με το νέο στούντιο κ.λπ., το ότι επιτέλους κάνετε casting στην πόλη διαμονής τους τελευταίους μήνες… σας ενθουσιάζει όλο αυτό; Είναι κάτι που περιμένατε πως και πως;
Quickshot: Θα μιλήσω σε πολύ προσωπικό επίπεδο τώρα. Μιλάω ως Trevor Henry, ως άλλος ένας άνθρωπος. Είμαι εξαιρετικά τυχερός που έχω ταξιδέψει σε όλον τον κόσμο, για αυτό το show, αυτό το παιχνίδι, σε διαφορετικές εκδηλώσεις. Και το λάτρεψα. Αλλά μεγαλώνω, έχω διαμέρισμα, κουτάβι, έχω σύζυγο και τις πρώτες τέσσερις εβδομάδες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος θα έχω το περιθώριο να επιστρέφω σπίτι μου κάθε μέρα. Το μόνο μέρος όπου θα κάνω shoutcasting αυτοπροσώπως, ζωντανά, θα είναι το Παρίσι. Είμαι εξαιρετικά ενθουσιασμένος για τη βελτίωση στην ποιότητα της ζωής μου που προκύπτει από το να γυρνάω στο ίδιο μου το σπίτι. Ωστόσο είμαι ακόμη πιο ενθουσιασμένος στην ιδέα ότι θα δω fans από διαφορετικές χώρες, ότι θα βιώσω τη φωνή του Ibai, για πρώτη φορά, στην Ισπανία και ότι θα δω fans από άλλες χώρες να ακούν τους Chips και Noi στους τελικούς στο Παρίσι. Αυτά είναι πράγματα που δεν μπορείς να αντιληφθείς μακριά από αυτές τις μεγάλες διοργανώσεις και ανυπομονώ να δει και ο υπόλοιπος κόσμος πόσο καλός είναι ο ευρωπαϊκός σχολιασμός. Θέλω να διαλυθεί ο υπόλοιπος κόσμος από τις ευρωπαϊκές ομάδες.

Σταύρος Βέργος: Ευχαριστούμε πολύ, ευχαριστούμε που καθίσατε να τα πούμε κι ελπίζουμε να σας δούμε και τέταρτη φορά στην Αθήνα.
Quickshot: Παρακαλώ. Ευχαριστώ πάρα πολύ. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • League of Legends
    • 12+ pegi 12+
      • 8.6 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (25)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE http://eune.leagueoflegends.com/ FOLLOWERS 6 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*
Loading...